Zimmer Frei

Ezeket látnod kell: Íme a legizgalmasabb Airbnb szállások

2015. szeptember 11. - bplusz

Az Airbnb szolgáltatáson keresztül egyszerűen találhatjuk meg a nekünk leginkább tetsző szálláshelyeket. Legyen szó akár egy eldugott kis szobáról a külvárosban, vagy éppen egy, a nyüzsgő, belvárosban megtalálható lakásról, az Airbnb-n mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Mi van azonban akkor, ha valami különlegesre vágyunk és nem elégszünk meg az átlagossal? Szerencsére akkor sincs probléma! Mostani listánkban összegyűjtöttük a legkülönlegesebb szálláshelyeket:

airbnb_busz.png

1. Busz

Aludtál már buszban? Ha nem, akkor tudnod kell, hogy erre is lehetőséged van! Az Airbnb-n most több fajta, karrierjét buszként kezdő, mára hotelként funkcionáló járműben szállhatsz meg. A mi kedvencünk a szédületes, 97124 forintos napidíjért bérelhető kisbusz, amely a spanyolországi Baleár-szigeteken található. Az elképesztő, tengerre néző panoráma garantálja a különleges hangulatot. 

airbnb_jurta.png

2. Jurta

Ahogyan a hirdető fogalmaz, “ A tiszta természet és a relaxáció” elegye vár rád, ha a csehországi jurtában töltesz el egy estét. A különleges stílusú épület minden jóval fel van szerelve, így hűtővel és elektromos főzőlappal is ellátták. Persze a bérlő aligha fog ezzel foglalkozni, hiszen a beltér minden egyes része önmagában is figyelemreméltó. 

airbnb_kocsma.png

3. Kocsma

Bizonyára mindenki ismer olyasvalakit, akinek sikerült már egy nagyobbat aludni egy kocsmában, köszönhetően az elfogyasztott alkoholmennyiségnek. Mosz azonban arra is lehetőség van, hogy mindezt józanul megtehesd, hiszen az Airbnb-n keresztül akár egy valaha kocsmaként szolgáló épületet is kibérelhetsz. A mi kedvencünk egy hangulatos írországi kocsma, amelyben 32338 forintért tölthetünk el egy éjszakát. 

airbnb_iskola.png

4. Iskola

Valószínűsíthetően kevesen vannak olyanok, akik szívesen aludnának egy iskolában. Mégis, ha az adott épület egy kényelmes, akár egy nagyobb csapatnak is elegendő teret nyújtó különlegesség, akkor az ember hajlamos változtatni a korábbi ellenérzésein. Épp ezért érdemes lehet kipróbálni a hollandiai, valaha iskolaként szolgáló épületet, ahol akár 15 ember is kényelmesen megszállhat. 

airbnb_szelmalom.png

5. Szélmalom

Csodálatos, 360 fokos panorámát kínál a görögországi Tinosban lévő szélmalom. Az igazán különleges mégsem ez, hanem, hogy akár aludhatunk is benne, hiszen most az Airbnb-n keresztül ilyet is kibérelhetünk. Igaz, az 5 vendégnek kényelmes pihenést biztosító szélmalom nem olcsó, naponta 45 ezer forintot kell fizetnünk érte. 

haziko_airbnb.png

6. Ház a házban

Az, hogy az ember kibérel egy szobát, vagy egy teljes lakást, nem túlságosan érdekes. Az már inkább különleges, hogy akár egy házat is lehet bérelni a házban! A mini épületek általában egy, maximum két vendég számára biztosítanak kényelmes pihenést. A mi kedvencünk a németországi Konstanzban található mini faház ami előtt még egy apró előteret is berendeztek a tulajdonosok.

airbnb_kupol.png

7. Geodéziai kupola

Ez a lélegzetelállító New York-i kupola biztosan versenyezhet minden idők egyik legletisztultabb épületéért, hiszen lényegében csak egy ágy töri meg a belső tér ürességét. A tulajdonosok kiemelik, hogy az épület az egyszerűséget kedvelők számára lehet igazán vonzó, illetve azok is megtalálhatják a számításukat, akik szeretik magukat állatokkal körülvenni. A természet közelsége biztosan különleges élményt nyújt! 

 

Ha a lakáskiadáson gondolkodsz és ingatlanod nem rendelkezik ilyesfajta különlegeséggel, akkor sincs gond.  Blogunkban már hasznos tippeket biztosítottunk arra, hogy milyen trükkökkel dobhatod fel a kiadó lakásod, illetve azt is megtudhatod, hogy hogyan érdemes hirdetni. Ha még nem vagy biztos benne, hogy belevágnál az üzletbe, olvasd el az Airbnb adózásáról szóló írásunkat.

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!  

A bejegyzés trackback címe:

https://zimmerfrei.blog.hu/api/trackback/id/tr487778242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása