Zimmer Frei

Budapest legdrágább Airbnb-s szállásai

2015. szeptember 18. - bplusz

A múlt héten a legérdekesebb Airbnb-s kiadó szállásokat mutattuk be nektek, mostani cikkünkben pedig a legdrágább budapesti ingatlanokat nézhetitek meg!

airbnb_villa.png

7. Privát villa 

Ha az embernek eddig még nem adatott meg, hogy privát villában töltse el a nyaralását, akkor jó hír, hogy már erre is lehetőség van! A 24 fő fogadására alkalmas háromszintes villában 14 méter hosszú medence, 6 fős jakuzzi és szauna is rendelkezésre áll.  

A 450 nm-es, három szintes épületben 7 hálószobát, 16 ágyat, öt fürdőszobát, nappalit, étkezőt és persze egy minden jóval ellátott konyhát találunk. A  128 ezres ár fejében nem meglepő, hogy a zajszigetelt ablakoknak hála semmi sem zavarja meg a pihenést. 

airbnb500.png

6. Fejedelmi kényelem 

A Budaörsön található, 128 ezres éjszakánkénti díjért kibérelhető 500 nm-es villa fejedelmi kényelmet nyújt a vendégeknek. Amellett, hogy az az első emeleti erkélyen elhelyezett jakuzziban pihenhet az ember, akár a külön medencében illetve szaunában heverheti ki az elmúlt időszak fáradalmait. Az első emelet a legmodernebb eszközök mellett két, franciaágyas hálószobát is kialakítottak míg a legfelső emeleten két részre osztott nappali várja a vendégeket. Külön kiemelik, hogy ezen a részen kialakítottak egy 80 nm-es, családoknak szánt “lakást” is, amiben minden megtalálható, ami egy családnak kell.  Ha az ember már megszokta a fejedelmi kényelmet, akkor csodálhatja a fantasztikus kertet és az erkélyről gyönyörködhet az éjszakai város fényeiben.  

airbnb_draga_6.png

5. Három ingatlan egyben   

Egyszerre 19-en pihenhetnek ebben a belvárosi ingatlanban, méghozzá igen kényelmesen. Napi 143 ezer forintért ugyanis három különálló ingatlanban szállhatnak meg a vendégek, ebből kettő egymás mellett található, míg a harmadik alig néhány perc gyaloglásra. A teljesen új épületek mindent tartalmaznak, amit a magas ár fejében várni lehet, így a felszerelt konyha mellett az ingyen WiFi és HD TV használatára is lehetőség van. 

airbnb_draga_5.png 

4. Luxus apartman a belvárosban 

12 vendégnek biztosít kényelmes pihenést ez a 6. kerületi apartman. A négyszobás, hét ággyal rendelkező szállás minden olyasmit tartalmaz, amelyre egy több napos üdülés során szükség lehet.  Ennek fényében nem meglepő, hogy saját edzőterem, medence és szauna is a lA házigazda olyannyira a tökéletességre törekszik, hogy a teljes felújítás ellenére is lehet bent dohányozni, illetve kutya és macska is tartózkodhat az épületben. Ez a fajta odafigyelés persze el is várható, ha az ember 145 ezer forintot fizet éjszakánként! 

airbnb_4.png

3. Lenyűgöző élmény a Dunához közel

A képek aligha adhatják vissza azt a hangulatot, amelyben része lehet annak, aki megszáll ebben a Duna mellett található lakásban. A 160 négyzetméteres ingatlanban tényleg minden van, amit az ember kívánhat, ám ha valami mégis hiányozna, az akár igénybe veheti a teljes körű concierge-szolgáltatást is. Természetesen a wellness mellett a munka sem akadály, a hatékony ügyintézést a külön dolgozószoba garantálja! 

airbnb_80fo.png

2. Ide mindenki befér 

Nagyobb csoportoknak ajánlja ezt a kiadó ingatlant a hirdető, ami nem is véletlen, hiszen egyszerre akár 80 embert szállásolhatunk el a szépen felújított házban. A háromszintes, nyolc fürdőszobával rendelkező épület annyi embert tud fogadni, amire az Airbnb-t nem is készítették fel, így csak 16 személyt jelez a rendszer. Bár minden szükséges eszköz megtalálható az épületben, a 192 ezer forintos ár egyetlen éjszakáért így sem olcsó, főleg ha figyelembe vesszük, hogy legalább két napot kell bérelnünk! 

airbnb_legdragabb.png

1.  Indulhat a medencés buli! 

A legdrágább itthoni Airbnb szállás alig 15 percre található Budapesttől. A gödöllői 200 nm-es házban akár 20 fő pihenhet kényelmesen. Éjszaka azonban főképp a másik,  szintén 200 nm-es épületé a főszerep, hiszen itt állítható hangulatfénnyel felszerelt medencét, lézershow-t és más, egy emlékezetes bulihoz szükséges kelléket találunk. Ha pedig a jó hangulat után elfáradtak a vendégek, akkor még szaunázni is lehet. Természetesen a kerti teraszra is ki lehet menni, a minden jóval ellátott konyhának köszönhetően pedig főzőcskézésre is lehetőség van. 

Természetesen nem csak a különlegességekért érdemes ellátogatni a blogunkra, számos hasznos tanácsot is olvashattok itt. Ha szeretnétek kiadni az ingatlanotokat, akkor olvassátok el az adózásról szóló anyagunkat. Mielőtt belevágnátok, nézzétek meg, hogy milyen hirdetést érdemes feladnotok,  illetve a biztos siker érdekében kövessétek figyelemmel a 10 hasznos trükköt tartalmazó cikkünket! 

Tetszett a cikk? Lájkolj minket Facebookon!  

A bejegyzés trackback címe:

https://zimmerfrei.blog.hu/api/trackback/id/tr387796830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

facebookidiot 2015.09.19. 11:26:08

Vajon miért nem száll rá az Airbnb-sekre úgy a NAV, mint az Uberesekre? Csak kíváncsi lennék, hogy miért csak az Ubereseket baxtatják.

lac666 2015.09.19. 14:39:16

Nem csak őket! Rászálltak az Airbnb-sekre is! Magyarország így szeretlek!
süti beállítások módosítása